avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara, ma puteti va rog sfatui legat de regulile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara, ma puteti va rog sfatui legat de regulile de venire ...

Buna seara, ma puteti va rog sfatui legat de regulile de venire la birou, in cazul angajatilor nevaccinati? In general, aveti idee cum procedeaza angajatorii? Bineinteles purtarea mastii este obligatorie, la fel si anuntarea zilei cand soseste, insa se poate solicita si o tesare, de exemplu?

Alte discuții în legătură

Purtarea mastii in birou/depozit, fara contact cu clienti/publicul. valimerdeneaua valimerdeneaua Buna ziua, lucrez la un magazin online, unde persoanele neautorizate le este interzis accesul in birou / depozit, nu suntem magazin fizic si nu avem clienti ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă pot concedia ... mariusastra mariusastra Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă pot concedia cum mă pot apăra conform legii (vezi toată discuția)