avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... model adresa obiective expertiza topografica catre ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

model adresa obiective expertiza topografica catre instanta

Buna dimineata. Mi s-a cerut sa depun la instanta obiectivele expertizei topografice in cadrul unui proces. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de adresa catre instanta pentru transmiterea acestor obiective? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:10, 16 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există modele doar dvs stiti ce obiect are dosarul ,ce.expertiza se va realiza si ce obiective considerati necesare.Practic la obiective precizați ce anume trebuie să urmărească expertul în realizarea lucrării.,ce anume tb să precizeze,valoarea unui imobil,suprafața unui teren etc.
In documentul de deschidere a actiunii in instanta ati motivat actiunea. Din motivul invocat puteti deduce si obiective propuse pentru expert. Obiectivele propuse de partile in proces trebuie aprobate de catre instanta de judecata pentru ca expertul sa le aiba in vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif expert cadastrist judiciar mirela_adam mirela_adam Am descoperit,in urma unor masuratori,ca,din 3300 mp de teren,au disparut 2000 mp.Nu se stie cum.Am cerut de la primarie planul parcelar al zonei,mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Se poate corecta o sentinta la uzucapiune sub aspectul suprafetei ? poena poena Buna ziua , Am deschis un proces de uzucapiune pentru o suprafata de teren care initial apartinuse statului iar in urma solutionarii definitive si ... (vezi toată discuția)
Expertizã topograficã cu cântec ion79 ion79 Buna ziua. Ma aflu intr-un proces civil de mai bine de 4 ani pentru un teren aflat in titlu la mine si atacat de vecin. Momentan trebuie sa se refaca ... (vezi toată discuția)