avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

am parasit domiciliul conjugal deoarece am suportat mai multe batai si nu am scos decat un singur certificat medico legal la prima bataie ,am bagat divortul eu si la primul termen avocatul lui a intors actiunea ca si cum sa se anuleze prima actiune a mea ,ma intereseaza daca am sa introduc partajul pentru casa si bunurile dobandite in timpul casatoriei ,ma tot ameninta ca odata ce am parasit domiciliul am pierdut toate drepturile ,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:38, 11 Ianuarie 2010
asa este cum ati spus , eu nu am nici un avocat pentru ca nu mi-am permis deoarece aveam doua joburi ,si ma lasat fara amindoua facand tot felul de scandaluri la servici dupa care mi-am inaintat demisiile in amandoua partile deoarece am fost manager si mi-a fost rusine sa mai apar in fata subalternilor mei dupa toate mizeriile care le-a facut si jignirile care mi le-a adresat la servici,intre timp am icasat vreo patru batai ,dar la prima am scos certificat ,si mi-a spus ca sant un gunoi si o sa spuna ca ma lovit amantul ,care nici nu exista pe atunci,prima bataie am luat-o in aprilie ,am bagat divortul in august ,primind termen in 25 noiembrie,la amenintari si loviri am fost nevoita sa plec de acasa in 25 octombrie,acum stau la un prieten si nu ma lasa sa iau fata cu mine ,la primul termen sa intamplat exact cum ati spus d-voastra si pe data de 07.ianuarie a fost audiata fiica mea ,care a spus ca ea vrea sa ramana acasa indiferent cine ramane acolo cu ea ,sotul a adus pe alcineva acolo credeti ca pot obtine ce mi se cuvine 100%.va multumesc
Stimata doamna
Divortul este una , iar partajul este altceva! Nu aveti cum sa "pierdeti" la partaj nimic din ceea ce vi se cuvine de drept. Iar sfatul meu este sa solicitati efectuarea partajului in instanta fiindca este clar ca sotul este de rea credinta si nu va dori sa imparta nimic cu dvs de buna voie!
Succes!
B-)
La fel ca si dl.Mihai,am sa va arat ca actiunea de divort nu are nimic in comun cu cea de partaj,de altfel ca si amenintarile proferate de sot..
Puteti formula actiune de partaj pe care trebuieste sa o dovediti cu acte,doi martori,interogatoriu si expertize de evaluare a bunurilor pe care doriti sa le partajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul meu a parasit domiciliul MURESAN CLAUDIU MURESAN CLAUDIU buna seara. ma numesc Livia Moldovan. in urma cu un an, sotul meu m-a parasit, parasind si domiciliul, mutandu-se impreuna cu o alta femeie. nu avem copii, iar ... (vezi toată discuția)
Avocat net aly2121 aly2121 Buna ziua ,in cazul in care sotia a depus cererea de divort spunind in cererea de divort ca sotul a parasit domiciliul conjugal ceea ce nu este adevarat,sotul ... (vezi toată discuția)
Divort rapid ? daponte stefan daponte stefan Puteti sa-mi spuneti daca exista vreo procedura de divort rapid ? Sotia are relatii extraconjugale dar nu pot dovedi decat prin faptul ca pleaca saptamanal de ... (vezi toată discuția)