Buna ziua. Am nevoie de o lamurire va rog pentru urmatoarea situatie: daca trimit un mail Politiei municipale (o sesizare, nicidecum anonima) si le prezint o situatie deranjanta pentru mine, rugandu-i sa constate daca faptele (un vecin care tulbura linistea prin turarea excesiva a motorului autovehiculului, gest intentionat, facut doar pentru a "nu muri bateria") prezentate reprezinta o contraventie sau nu, pot fi sanctionat/atentionat daca politistii decid ca nu se confirma sesizarea mea? multumesc.
nu imi este vecin, mama dansului locuieste in bloc, el doar se foloseste de spatiul liber din spatele blocului. va multumesc pentru raspunsuri, intrebarea mea era daca politia poate sa deschida orice fel de actiune impotriva mea daca fac o sesizare scrisa catre ei. (am avut o experienta neplacuta cu politia locala deja.. Am reclamat obstructionarea partiala a caii de acces in bloc de catre un autoturism parcat neregulamentar, iar ei au inceput sa ma admonesteze pe mine ca fac sesizari ce nu se confirma si ca pot fi amendat pentru acest lucru. in fine, poveste lunga, am trimis poze cu acel autoturism parcat catre serviciul rutier din cadrul politiei municipale, iar dansii au confirmat parcarea neregulamentara :) ).
sadrian
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie sa-i "bombardati" pe cei de la militie cu sesizari documentate (filmari, martori care nu se tem de dusmani). Explicati de fiecare data in fraze simple, ca sa nu solicitati / iritati neuronii celor care ar trebui sa ia masuri. Daca traim toata viata in frica, intrebandu-ne ce ne poate face militia sau vreun idiot de pe strada, ne meritam soarta. Si daca barbatul respectiv va poate deveni dusman, atunci deveniti si dvs. dusmanul lui. Tara asta, trebuie sa recunoastem, e plina de cretini, pentru care perturbarea vietii celorlalti este preocuparea principala.
Abuz politia locala
Angel06
Buna seara,
Am si eu urmatoarea situatie. Un vecin care lucreaza la politia locala m-a reclamat ca am parcat neregulamentar (parcasem de fapt pe locul unde ... (vezi toată discuția)