avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj bunuri imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj bunuri imobile

Bună seara,
Sunt divorțată. In timpul căsătoriei eu și fostul soț am construit o casă. Acum la partaj, fostul soț, care a rămas în casa respectivă, nu are bani să mă despăgubească și nici nu dorește să vândă casa și să-mi dea partea ce îmi revine din vânzare.Este de acord doar ca fica lui( din prima căsatorie ) să-mi dea banii ce îmi revin iar eu să-i vând acesteia partea mea (45%) din casă. Vă rog să-mi spuneți dacă este posibilă o asemenea tranzacție la notar . Mai este necesar partajul ? Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
liliana_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: liliana_c , utilizator 11:06, 19 Noiembrie 2021
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare parte apartament marcelutza marcelutza Buna ziua,as dori sa stiu daca pot sa-i trec fiului meu de 21ani,jumatatea mea din apartamentul pe care-l am in comun cu sotul meu.Sunt despartita in fapt de ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat o locuinta in timp casatoriei, intre timp am divortat ... marina_karina1957 marina_karina1957 am achizionat o locinta in timp casatoriei, intre timp am divortat dar nu am facut partajul din casatorie a rezultat un copil. intre timp fostul sot a ... (vezi toată discuția)