avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale La vanzarea a mai putin de doua masini pe an de catre ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

La vanzarea a mai putin de doua masini pe an de catre o persoana fizica nu se plateste impozit pe venit?

Care este articolul din Codul Fiscal care spune ca la vanzarea a mai putin de doua masini pe an de catre o persoana fizica nu se plateste impozit pe venit? Am cumparat o masina in 2005 pe persoana fizica si acum am vandut-o unei alte persoane fizice. De de ANAF imi trimite ca am de plata impozit pe venit din moment ce eu nu mai am nicio alta vanzare auto?
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)
Amenda din germania pentru o masina ceam vandut-o. SCY SCY Buna ziua. Am o poveste putin mai complicata. Anul trecut in Ianuarie am cumparat un autoturism BMW Seria 3 de la un vanzator privat din orasul meu. ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)