Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.
1 Am lucrat din februarie 2008 pana in sepembrie 2008 la o firma (1) care mi a operat in cartea de munca pe 8 ore.
2 Din septembrie 2009 pana in august 2010 sunt pe perioada determinata in alta parte (2) deja mi s a facut incadrarea in cartea de munca.
3 In acelasi timp incepand din decembrie 2007 pana in prezent sunt si la o alta firma in baza unui contract de munca initian pe 2 ore apoi pe 4 ore.
As dori sa stiu daca perioada de 2 ani de la punctul 3 mi se va lua in calcul la vechime sau macar pentru lunile de pauza intre punctul 1 sau punctul 2 de sus.
Daca da este suficienta o adeverinta de la firma sau trebuia operat in cartea de munca. Cei de acolo mi-au spus ca imi oprereaza la sfarsit.
In calcul pentru vechimea in vederea pensionarii? La asta va referiti? Desigur, se ia in calcul. La sfarsitul perioadei va trebui ca firma respectiva sa va dea o adeverinta care va constitui si aceasta o dovada a activitatii dvs in firma si activitatea respectiva.
1. Incepand cu data de 01.04.2001 toti angajatorii intocmesc declaratii lunare pe care le depun la Pensii, Sanatate si Somaj asa ca in evidentele acestor institutii sunteti inregistrata cu stagiu de cotizare.
2. Asadar nu trebuie sa vi se inregistreze neaparat toate aceste locuri in carnetul de munca. Daca tineti neaparat puteti cere de la fiecare angajator o adeverinta de vechime in cazul incetarii contractului individual de munca.
3. Daca vreti sa va convingeti ca toate locurile de munca ale dvs. sunt inregistrate ca vechime (stagiu de cotizare) puteti sa mergeti la Casa de Pensii si sa cereti o adeverinta cu stagiul de cotizare (va costa 15 lei) si acolo sunt inregistrate pe ani si luni toate locurile de munca ale dvs.
va multumesc pentru raspunsul prompt. Ma interesa si pentru viitor daca se va lua in calcul la pensie si pentru prezent deoarece la actualul loc de munca mi s-a comunicat ca nu-mi pot da sporul de vechime la categoria 3-5 ani pentru ca am intrerupere pe cartea de munca si pentru ca nu am acest loc de munca ( cel de la punctul 3 de ore ) operat pe cartea de munca. De aceea dansi mi-au sugerat sa mi completez acum si part -time-ul pentru a umple acel gol dintre lucurile de munca 1 si 2. Este corect acest lucru, chiar nu se poate lua in calcul vechimea doar in baza adeverintei de la firma?
Nu stiu daca am explicat prea bine.
se poate opera toata perioada la sfarsitul incheierii contractului si sa mi se calculeze la vechime in perioada lipsa de pe cartea de munca dintre punctele 1 si 2?