danike 
	    	Utilizator

danike 
	    	Utilizator	    

danike, utilizator
 danike, utilizator 	
			 Birou Consiliere Relatii de Munca 
	    	Consultant resurse umane

Birou Consiliere Relatii de Munca 
	    	Consultant resurse umane	    

denissiioana 
	    	Utilizator

denissiioana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 luminitza_toma	                   

Anul trecut  in martie 2019 s-a infiintat un PFA. In data de 15 martie se depune declaratia unica privind impozitul pe venit  estimat (2019)  si se alege ... (vezi toată discuția)
	                    luminitza_toma	                   

Anul trecut  in martie 2019 s-a infiintat un PFA. In data de 15 martie se depune declaratia unica privind impozitul pe venit  estimat (2019)  si se alege ... (vezi toată discuția)

mmanu	                   

buna ziua, anul trecut am depus formularul privind venitul estimat pe care il voi realiza pe 2009 pe baza caruia s-a calculat acel impozit trimestrial si cota ... (vezi toată discuția)
	                    mmanu	                   

buna ziua, anul trecut am depus formularul privind venitul estimat pe care il voi realiza pe 2009 pe baza caruia s-a calculat acel impozit trimestrial si cota ... (vezi toată discuția)

Mara8912	                   

Sunt angajata full time la o firma, insa recent am devenit PFA cu CAEN 7420,ce declaratii trebuie sa depun la ANAF?
Am înțeles ca trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)
	                    Mara8912	                   

Sunt angajata full time la o firma, insa recent am devenit PFA cu CAEN 7420,ce declaratii trebuie sa depun la ANAF?
Am înțeles ca trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)