avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit neachitat, instituire poprire
Discuție deschisă în Executare silită

credit neachitat, instituire poprire

Buna seara,

Pentru un credit neachitat, daca a fost intituita poprirea, se poate negocia suma care este trecuta deja pe poprire?
Am luat un credit de 14000 lei acum ceva timp, si ma obliga sa achit doar creditul 37000 + si separat inca vreo 5000 lei cheltuielile de judecata si onorariu, dar nu mi se pare normal ca sa achit de 2 ori suma, avand in vedere ca eu am platit o buna perioada de timp creditul, pana sa intru in imposibilitatea de a mai achita.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 20:23, 24 Noiembrie 2021
Buna seara,

Verificati data la care s-a instituit poprirea, puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile (in cadrul careia, in functie de caz, puteti formula mai multe aparari). De regula, suma creste pentru ca se calculeaza majorari de intarziere la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dominique Popescu Dominique Popescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: am fost executata silit pentru o suma de 14000 lei corespunzatoare unui credit neachitat ... (vezi toată discuția)
Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ContSters104330 ContSters104330 Buna seara, Am si eu o intrebare destul de complicata...Acum 3 luni de zile mi s-a facut poprire pe salariu din cauza unei datorii destul de vechi la banca ... (vezi toată discuția)