avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , ce se întâmpla cu mașinile cu volan pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , ce se întâmpla cu mașinile cu volan pe partea ...

Bună ziua , ce se întâmpla cu mașinile cu volan pe partea dreapta, care sunt deja Înmatriculate în România de câțiva ani?. Vreau sa înregistrez o masina pe numele meu ,dar nu știu sigur, dacă ma va obliga sa schimb volanul sau nu,.

Alte discuții în legătură

Propunere a șefului rar: orice autoturism cu volan pe dreapta (ue/non-ue) să se omologheze, iar apoi sa fie respins la primul itp dacă nu a schimbat volanul. ce opinie juridică aveți? Maanghod Maanghod Buna ziua! As aprecia daca cineva care cunoaste legislatia europeana din domeniu, mi-ar putea da un raspuns. Multumesc anticipat. S-a dat o lege in August ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina de provenienta din anglia fara a plati taxa de inmatriculare(de mediu,de poluare sau cum se numeste) ioanv21 ioanv21 buna ziua.am si eu o intrebare si anume: se poate inmatricula o masina din Anglia cu volan pe dreapta fara a plati la stat acea taxa de inmatriculare/de ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina cu volan pe dreapta mmmnicolae mmmnicolae vreau sa cumpar o masina cu volan pe dreapta,si m i s a zis ca trebuie sa astept 8 luni minim ca sa aflu raspunsul daca se poate inmatricula sau nu,deci eu ... (vezi toată discuția)