avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inscriere masina cu volan pe dreapta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inscriere masina cu volan pe dreapta

vreau sa cumpar o masina cu volan pe dreapta,si m i s a zis ca trebuie sa astept 8 luni minim ca sa aflu raspunsul daca se poate inmatricula sau nu,deci eu platesc masina,si nu stiu sigur daca o pot inmatricula,asa ceva este imposibil
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:59, 28 August 2009
Gasiti raspunsul la RAR:

"Registrul Auto Roman elibereaza cartea de identitate pentru aceste vehicule pe baza acelorasi conditii ca si pentru vehiculele care au postul de conducere pe partea stanga, in plus fiind necesara echiparea vehiculelor cu faruri care emit un fascicul luminos asimetric, orientat spre partea dreapta a drumului (specifice circulatiei pe partea dreapta)."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare rhd tomatopotato tomatopotato imi poate spune si mie cineva daca e posibila sau nu inmatricularea masinilor RHD fara modificare bord ? parerile sunt impartite si sunt fel si fel de cazuri ... (vezi toată discuția)