avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am o cunostinta cu probleme de sanatate si, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am o cunostinta cu probleme de sanatate si, in ultimele ...

Buna ziua. Am o cunostinta cu probleme de sanatate si, in ultimele 12 luni a ajuns la aproape 150 de zile de spitalizare si concediu medical. Medicul curant i-a spus ca, dupa 180 de zile o s-o trimita in "comisie" pentru pensionare anticipata. in zilele de spitalizare. In zilele mentionate (cele aproximativ 150), are si concediu medical (cod indemnizatie 51) acordat pentru perioada de carantinare ca pozitiv covid. Intrebarea mea este: zilele de concediu medical acordate pentru covid se cumuleaza pentru zilele de spitalizare si concediu medical care conteaza pentru totalul de 180 de zile pentru pensionare anticipata? In spital un medic i-a spus ca nu se aduna aceste zile, dar altul i-a spus ca toate zilele (indiferent de codul de indemnizatie) conteaza in totalul celor 180 de zile necesare pentru comisia medicala si acordarea pensiei anticipate.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)
Data acordarii unui concediu medical mihaela david mihaela david data acordarii unui medical , la externare, poate fi mai mare decat data ultimei zile de internare? mai clar : data acordarii medicalului ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat cu concediile medicale anapel anapel Buna ziua, am efectuat 22 zile CM pentru ingrijirea copilului bolnav si 61 ale mele. Pe adeverinta vad ca le cumuleaza, avand un total de 83 zile CM. Eu am o ... (vezi toată discuția)