avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, O salariata poate beneficia de deducere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, O salariata poate beneficia de deducere personala ...

Buna ziua,

O salariata poate beneficia de deducere personala pentru nepoata din partea fiicei.
Fiica are 19 ani, eleva in ultimul an de liceu. Are pensie de urmas 800 ron (tata decedat) plus alocatie de stat.
Nepoata are 2 ani - are alocatie de stat.
Fiica si nepoata - familie monoparentala.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru familia monoparentala roxana ionescu roxana ionescu am doi copii in varsta de 17,5 ani, elev clasa a-XI-a, respectiv 19,5 ani student anul I la fac. de Geodezie Buc. Copiii sunt beneficiarii unei pensii de urmas ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala Ella Cosma Ella Cosma Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi. As dori sa stiu care sunt sansele unei persoane de 51 de ani, care a muncit numai 6 ani si care ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru sustinerea familiei Tinabela Tinabela Buna ziua, Am o intrebare referitoare la stabilirea cuantumului alocatiei pentru sustinerea familiei: Se ia in considerare pensia de urmas a copilului dupa ... (vezi toată discuția)