avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am fost girant la un credit bancar pe care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am fost girant la un credit bancar pe care debitorul ...

Buna ziua,
Am fost girant la un credit bancar pe care debitorul nu si l-a platit. Eu am primit somatia si poprire pe fonduri salariale. Executorul nu putea vedea/gasi unde lucreaza (fiind in cadrul armatei). Am luat de acolo adeverinta de salariat a acestuia si am trimis-o catre executor. S-a oferit ca sa mergem la notar sa faca un angajament fata de mine sa ma despagubeasca in timp. Ulterior am mai aflat ca acea hartie practic nu este de nicio valoare pt executor. Ce ma sfatuiti sa fac in acest sens? Cum de lui nu a putut banca sa ii retraga rata? Am inteles ca ar exista posibilitatea sa faca cerere sa nu mai primeasca fondurile salariale prin banca si cel mai probabil asta a facut. In concluzie, este mai bine ca aceasta poprire sa fie achitata cat mai repede posibil iar eu apoi prin executor cu dovezile lichidarii popririi sa am castig si sa imi recuperez suma respectiva? sau sa lasam sa curga de la sine poprire pt fiecare pana se va stinge dupa un nr de ani si apoi sa sper ca imi pot recupera partea de la acesta? Daca debitorul ar avea si alte popriri cum și cand se va face si aceasta? Fiind cadru militar este in vreun fel posibil sa se ajunga si la venitul lui chiar daca nu este virat prin banca si sa fie retras cum este la mine de catre locul de munca automat? In momentul de fata doar eu am platit.

Alte discuții în legătură

Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara , va rog sa ma lămuriti in următoarea situație ... denisaone denisaone Buna seara , va rog sa ma lămuriti in următoarea situație : Am stat girant unei persoane care acum a decedat și am o proprire pe cont întocmita de către ... (vezi toată discuția)
Recalculare poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura ... (vezi toată discuția)