avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.Am avut un dosar penal la SIIJ in calitate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.Am avut un dosar penal la SIIJ in calitate de persoana ...

Buna ziua.Am avut un dosar penal la SIIJ in calitate de persoana vatamata impotriva organelor de UP si afost clasat.Am depus plangere atat impotriva ordonantelor procurorului si a procurorului sef-adjunct. la ICCJ .Dosarul a fost trimis spre solutionare Curii de Apel ,avand ca obiect plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP).Dosarul fiind instrumentat de siij plangerea se judeca de Curte sau de ICCJ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:18, 28 Noiembrie 2021
Dupa calitatea persoanei. Nu se poate raspunde fara se vedem dosarul, insa mai mult ca sigur ca, daca dosarul a fost trimis la curtea de apel, acea instanta este competenta sa judece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cale să aleg: plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată sau urgentarea soluționării plângerii? Annddrei Annddrei Am făcut plângere în calitate de persoană vătămată împotriva măsurilor și actelor de neurmărire penală ( art. 336 și urmarea C.p.p. ) ale ... (vezi toată discuția)
Toate plângerile impotriva soluţiilor procurorului de neurmărire (art. 340 ncpp), pe rolul curtii de apel, sunt de la pca? aidu aidu Ma intereseaza sa solicit informatii de interes public Curtii de Apel. Si anume, cate plângeri impotriva soluţiilor procurorului de neurmărire (art. 340 ... (vezi toată discuția)
Este nevoie sa sesizez curtea constitutionala din nou daca s-a pronuntat asupra aceluiasi text de lege din cpp vechi? eusaisapte eusaisapte 1. Vreau sa atac direct in instanta ordonanta de respingerea plangerii impotriva actelor procurorului formulata cf. art. 339 din CPP, formulata impotriva ... (vezi toată discuția)