avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am vândut o mașină și ulterior am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am vândut o mașină și ulterior am făcut rezervare ...

Bună ziua!

Am vândut o mașină și ulterior am făcut rezervare pentru păstrarea combinației numărului de înmatriculare, rezervarea fiind valabilă 1 an, neștiind că acea combinație poate fi folosită strict pe baza identității celui care a făcut rezervarea. Eu acum aș dori să renunț la acea rezervare. Îmi puteți spune vă rog dacă există vreo posibilitate pentru a anula acea rezervare și numerele să devină libere?

Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cedare numere de inmatriculare preferentiale mcfly mcfly Va salut, Urmeaza sa inmatriculez un autoturism. Vreau numere de inmatriculare preferentiale, in schimb combinatia dorita e pastrata de un prieten care nu o ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere masina cu pastrarea numerelor alexandru8 alexandru8 Buna ziua! As dori sa va intreb cam care este procedura/pasi de radiere definitiva a unui autovehicul din circulatie cu mentiunea ca doresc sa tin numerele ca ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism si pastrare numar inmatriculare holymerden holymerden Pentru a transcrie un autoturism (in urma unui proces de partaj si a unei hotarari judecatoresti) ce trebuie facut, care sunt pasii ? Pot merge doar cu ... (vezi toată discuția)