avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... erori in expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

erori in expertiza

cu respectul cuvenit si cu jena de rigoare va intreb cum se poate corecta o eroare constatata ulterior incheirii unei tranzactii.s-a semnat fara a avea planul de lotizare a unui teren la dispozitie,iar dupa am constatat ca loturile stabilite nu corespund cu cele stabilite anterior prin evaluarea efectuata de expert.in fata judecatorului s-au acceptat termenii tranzactiei,intrucat intre parti nu au fost motive initiale de a corecta ceva.e drept ca puteam verifica in dosar,dar am mers total pe mana unor avocati putin interesati.se poate face o cerere de corectare?
Cel mai recent răspuns: dn , utilizator 19:46, 12 Ianuarie 2010
Apelul se exercita in termen de 15 zile de la comunicare.Sentinta o veti primi la domiciliu.

se pare ca se vor complica lucrurile,in sensul ca reclamantul a declarat ca pe el il avantajeaza actuala forma a lucrurilor.e posibil ca ,mergand pe ideea ca nu au existat discutii anterioare sa fi tras anumite sfori stiind ca paratii au avut incredere in el.faptul ca nu ne-au fost aratate planurile de situatii inaintea semnarii tranzactiei,imi pare acum parte dintr-o premeditare.avocatul nostru intarzia...hai sa acceptam semnarea in lipsa... etc, nu mi-a ridicat ,spre rusinea mea nici un semn de suspiciune.in fapt e vb de unchiul meu.
toata aceasta tevatura are ca baza crearea unui disconfort de catre reclamant pentru parat(fratele mai mare).nu mi se pare normal sa exista deja o amenintare de genul ca vor fi demolate toate acareturile construite pe lotul respectiv,cat timp nu s-a respectat intelegerea initiala.
prin apel se poate rezolva? sau va trebui un alt proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie partaj succesoral gabriela_1986 gabriela_1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: 3 mostenitori hotarasc in fata instantei sa faca o tranzactie cu privire la terenul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua! Daca pe titlu de proprietate sunt trecuti ca si proprietari cei trei fii mostenitori(mostenitori intre care nu exista comunicare....) partajarea ... (vezi toată discuția)
Modalitate impartire mostenire ionut_mihaiu ionut_mihaiu Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare aparent simpla... Cum se poate imparti mostenirea ? Situatia este aceasta, 5 frati au mostenit pamantul ... (vezi toată discuția)