cu respectul cuvenit si cu jena de rigoare va intreb cum se poate corecta o eroare constatata ulterior incheirii unei tranzactii.s-a semnat fara a avea planul de lotizare a unui teren la dispozitie,iar dupa am constatat ca loturile stabilite nu corespund cu cele stabilite anterior prin evaluarea efectuata de expert.in fata judecatorului s-au acceptat termenii tranzactiei,intrucat intre parti nu au fost motive initiale de a corecta ceva.e drept ca puteam verifica in dosar,dar am mers total pe mana unor avocati putin interesati.se poate face o cerere de corectare?
se pare ca se vor complica lucrurile,in sensul ca reclamantul a declarat ca pe el il avantajeaza actuala forma a lucrurilor.e posibil ca ,mergand pe ideea ca nu au existat discutii anterioare sa fi tras anumite sfori stiind ca paratii au avut incredere in el.faptul ca nu ne-au fost aratate planurile de situatii inaintea semnarii tranzactiei,imi pare acum parte dintr-o premeditare.avocatul nostru intarzia...hai sa acceptam semnarea in lipsa... etc, nu mi-a ridicat ,spre rusinea mea nici un semn de suspiciune.in fapt e vb de unchiul meu.
toata aceasta tevatura are ca baza crearea unui disconfort de catre reclamant pentru parat(fratele mai mare).nu mi se pare normal sa exista deja o amenintare de genul ca vor fi demolate toate acareturile construite pe lotul respectiv,cat timp nu s-a respectat intelegerea initiala.
prin apel se poate rezolva? sau va trebui un alt proces