avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cine poate cere în Instanță dizolvarea unui PFA?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cine poate cere în Instanță dizolvarea unui PFA?

Fratele meu are un PFA de vreo 10 ani. Declarații, taxe la zi. Am verificat la ANAF, nu este inactiv.
Ieri am văzut întâmplător pe portal.just.ro, ca un anume domn, persoana pe care nu o cunoaste, a cerut în instanță dizolvarea societatii/PFA-ului. Cererea a avut termen luna trecuta (termen de care nu a știut), în care instanta a hotărât anularea cererii (nu spune cauza, ci doar cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare). Fratelui meu nu i s-a comunicat nimic.
Întrebarea este cine poate cere dizolvarea unui PFA în instanță și pe ce motiv? De ce nu s-a primit nimic de la instanta? Ce ar trebui sa facă acum, cum afla ce se intampla?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
Annett, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare cerere de chemare în judecată Luci321 Luci321 Am aflat întâmplător de pe portal.just.ro că cererea de chemare în judecată pe care am depus-o a fost anulată pe motiv că nu au fost depuse la dosar ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)