avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cainele vecinului in curtea parintilor - cum scapam de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cainele vecinului in curtea parintilor - cum scapam de caine ...

Cainele vecinului in curtea parintilor - cum scapam de caine

Buna seara

Cainele vecinului intra in curtea parintilor producand nu doar excremente dar si alunga animalele din curte cautand tot ce poate gasi de mancare. CUM sa procedeze parintii ?

Vecinul a fost rugat sa isi tina cainele acasa dar nu a functionat.
Cearta dintre vecin si parinti se inteteste si se repeta.

O plangere la politie?

Va multumesc.

Cu stima,
L. Muraru
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:06, 5 Decembrie 2021
Nu exista gard ?
Sigur ca exista gard, inca doua intre vecin si parinti. Traseul cainelui este asa: de la vecin-proprietarul cainelui trece prin gard la alt vecin si de aici, tot prin gard, cainele ajunge in curtea parintilor. Al doilea traseu al cainelui este: de la vecin-proprietarul cainelui, trece pe drumul public de vecinul intermediar, apoi intra, prin gardul parintilor, in curtea acestora. Cainele este flamand, este de talie mare si a invatat, de nevoie se pare, sa caute si sa largeasca gaurile gasite in garduri sau chiar rupe bucati din gardurile de lemn patrunzand acolo unde gaseste hrana-resturi de la animalele de curte.

O plangere la politie pentru pagube si deranj? Cu vorba doar la stapanul cainelui pare ca nu merge.
Multumesc.


Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2021
LidiaMuraru, utilizator
la politie si la protectia animalelor- de astia inca nu am inteles daca exista sau daca fac ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)
Proprietari caini alinailie alinailie Buna ziua!Exista vreo lege,\"regula\",\"ceva\" care sa i oblige pe proprietarii de caini de la curti sa lege cainele la o anumita distanta de gard,in curte, ... (vezi toată discuția)