avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Daca intr-o parcare a unui centru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Daca intr-o parcare a unui centru comercial,pe locul ...

Buna ziua,
Daca intr-o parcare a unui centru comercial,pe locul cu handicap se stationeaza 2-3 min.,pentru aprovizionarea unui magazin ,e o problema cu legea?Politia locala sau rutiera are competente sa amendeze in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:06, 6 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
pentru aprovizionare, exista loc special si nu dureaza doar 2.3 min.
de amendat, o pot face si unii si altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am întâmpinat si eu o problema in legatura cu parcarea ... Aurel1209 Aurel1209 Buna ziua ! Am întâmpinat si eu o problema in legatura cu parcarea de la un supermarket. Am parcat pe loc de handicap si a venit politia locala si m a ... (vezi toată discuția)
Femeile gravide au drept sa parcheze pe loc rezervat handicap? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna ziua. Solicit parerea celor avizati in urmatoarea speta: Femeile gravide (Vizibil burtica foarte mare :) ) au dreptul legal sa parcheze autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Fotografiere parcare ilegala pe loc rezervat persoanelor cu handicap in carrefour blu3s0ul blu3s0ul salut. am niste intrebari poate ma ajuta cineva: 1. ce statut au parcarile din carrefour sunt private sau publice. ce reguli de circulatie se aplica? daca ... (vezi toată discuția)