avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am transferat 5000 lei la un \"asa zis ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am transferat 5000 lei la un "asa zis mester" prin ...

Buna ziua. Am transferat 5000 lei la un "asa zis mester" prin omv transfer. Dansul a zis ca imi ofera factura pe manopera si ca are autorizatie. Am aflat intre timp ca e un sarlatan, dar el deja a comandatat materialele necesare pe adresa lui si acum ma santajeaza ca daca nu ii platesc 100 de euro nu mi le mai restituie. Va rog, ce as putea face? Politia ma poate ajuta? Stiu, am fost un fraier. Am toate conversatiile cu respectivul si poza cu buletinul lui, iar datele de facturare sunt pe adresa mea, dar materialele au fost livrate pe adresa lui.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:55, 7 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Nu rezulta sa fie vreo infractiune.
Aveti un proces civil la.dispozitie.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala hcatalin hcatalin Se prezinta urmatoarea situatie: am gasit pe OLX o persoana care sa-mi faca o lucrare din fier forjat in speta la trei balcoane balustrazile.A venit la ... (vezi toată discuția)
Reparatii in regie proprie / autogospodarire eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am vrea sa ne reparam la bloc coloana de caldura, de la subsol, care e sparta in vreo doua locuri. Nu vrem sa colaboram cu vreo firma, ci aceasta ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)