avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca exista cadru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca exista cadru legislativ ...

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca exista cadru legislativ privind transferarea dintr-un loc de munca de stat dintr-o localitate in alta, avand acelasi domeniu de activitate ( in cazul meu DGASPC ), deoarece intentionez sa imi schimb domiciliul de la Constanta La Bucuresti.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicolusa , utilizator 14:30, 8 Decembrie 2021
Legea 153/2017
art.32 Transferul
(1) Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.
(2) Transferul poate avea loc după cum urmează:
a) în interesul serviciului, numai cu acordul scris al persoanei care se transferă;
b) la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Lucrez la un spital in judetul constanta si as avea nevoie sa ... Antonia98 Antonia98 Lucrez la un spital in judetul Constanta si as avea nevoie sa ma mut in judetul Bacau.As putea sa ma transfer cu serviciul,s-ar putea gasi o cale ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual instituție publică felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com Se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017, (vezi toată discuția)