avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, Locuiesc într-un bloc anl unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, Locuiesc într-un bloc anl unde facturile.in ultimul ...

Bună seara,
Locuiesc într-un bloc anl unde facturile.in ultimul timp au explodat ca drept urmare am cerut o audienta la.primaria de care aparținem și evident care ne facturează noua facturile de gaz,apa ...exact factura de faz nu o primim.de la.furnizorul de gaz ci o primim de la primărie o factura tipărită de ei și s-au constatat ca pe factura originala de la furnizorul.energiei aveam trecuți în plus pe factura aproximativ.6000 MC în plus ,noi plătim gazul.la.un preț de 4,5 lei /MC pentru ca este factura emmisa pe instituție publica ,cu nr cif nu este emisa factura pe noi locatarii întrebarea este ce putem face în aceasta situație,?cui sa ne adresam?pentru ca din partea primăriei nu primim nici un ajutor
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:09, 8 Decembrie 2021
e o situatie ciudata ! Puteti sa va adresati Consiliului Judetean!...
e o situatie ciudata ! Puteti sa va adresati Consiliului Judetean!...
Initial adresati solicitare oficiala la departamentul juriidc din primarie
In cazul in care in termen de 30 de zile nu primiti raspuns oficial,notificati oficial primaria prin reprezentant legal sa dispuna masurile necesare remedierii situatiei-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl centrală proprie mihaela0889 mihaela0889 Locuiesc într-un apartament Anl (chiriaș) avem centrală comuna pe scara dar cheltuielile sunt exagerat de mari la caldura plus Ca apa o plătim de 2 ori o ... (vezi toată discuția)
Bloc anl facturi triple la gaz ???primarie dezinteresata! Dl_Sandu Dl_Sandu Rog un raspuns in situatia urmatoare : locuiesc intr-un bloc ANL , cu centrala comuna de bloc.In luna dec am primit la intretinere pretul la gaze de 3 ori mai ... (vezi toată discuția)
Presedinte de asociatie. Julia80 Julia80 Bloc ANL, apartamente 12. In urma unei sedinte,( la care dl. Presedinte nu a dorit a fi prezent, cu prezenta 10/12) am hotarat schimbarea presedintelui( avand ... (vezi toată discuția)