avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bloc Anl facturi triple la gaz ???Primarie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bloc Anl facturi triple la gaz ???Primarie dezinteresata!

Rog un raspuns in situatia urmatoare : locuiesc intr-un bloc ANL , cu centrala comuna de bloc.In luna dec am primit la intretinere pretul la gaze de 3 ori mai scump Depindem tot blocul de primarie care il are in administratie si nu au binevoit sa faca cadastru ca sa putem cumpara apartamentele in care locuim de 3 ani . Am discutat cu cei de la primarie si zic ca nu se poate face nimic, sa platim ca nu beneficiem de nici o compesare/ plafonare.Rog raspuns, care credeti ca este solutia legala?
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2021
Dl_Sandu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:12, 28 Decembrie 2021
Faceti dvs cadastru si apoi va judecati, dupa ce in prealabil ii puneti in intarziere.
As vrea sa pot face cadastru dar nu sunt proprietar, sunt chirias am contract de 3 ani si desi se pot cumpara locuintele dupa 1 an ei spun ca nu sunt obligati sa-l intabuleze , nu au un termen legal , noua ne convine acest pret de cumparare anul acesta nu cand s-o scumpi, plus aceste facturi uriase >5 m apa calda 400 lei plus incalzire si altele 1000 lei pt 2 camere
Bun. pentru un raspuns complet trebuie vazut contractul si clauzele acestuia. Altfel, fara a se cunoaste concret situatia, nu se poate opina. Sfatul este urmatorul - daca nu stiti de unde sa porniti, ca sa incepeti (pe cont propriu) de undeva, incepeti cu o petitie in temeiul art 2 OG 27/2002 si in functie de raspuns (care in % de 99 contine un temei de drept), faceti pasul urmator.
Multumesc mult , maine voi studia contractul amanuntit

Faceti dvs cadastru

Neavand calitate procesuala activa,nu intrunesc conditiile legale sa solicite notarea dreptului de proprietate in favoarea proprietarului=primarie
Notificati oficial primaria cu obligatia realizarii cadastrului bunurilor imobile -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, locuiesc într-un bloc anl unde facturile.in ultimul ... mihaela0889 mihaela0889 Bună seara, Locuiesc într-un bloc anl unde facturile.in ultimul timp au explodat ca drept urmare am cerut o audienta la.primaria de care aparținem și ... (vezi toată discuția)
Salutare. locuiesc intr-un bloc anl care are încălzirea centrala ... Superu Superu Salutare. Locuiesc intr-un bloc ANL care are încălzirea centrala si apa calda menajera asigurate de 2 centrale termice pe gaz amplasate la parter. De ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui chirias anl situatia este urmatoarea: eu si sotul locuim intr-o garsoniera a unui bloc ANL, proprietatea primariei. prin contractul de inchiriere, primaria-proprietar se ... (vezi toată discuția)