avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... In luna martie anul curent am fost testa pozitiv cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

In luna martie anul curent am fost testa pozitiv cu Covid ,izolat ...

In luna martie anul curent am fost testa pozitiv cu Covid ,izolat la domiciliu, fara simtome si fara spitalizare , Solicit certificat trecut prin boala si nu mi se elibereaza. De ce? Numele ,meu este Negescu Florian adrian ,varsta 62 ani,Bucuresti. va multumescx
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:21, 8 Decembrie 2021
Banuiesc ca... pentru ca au trecut perioada dintre a 14-a si 180-a de zi de la infectie.
Adresati o cerere în scris ca să primiți răspuns în scris de la autoritățile competente.
Sa aveți nr de înregistrare la cerere.

Daca se încalcă legea aveți și calea justitiei.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test pozitiv dupa 14 zile de izolare Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Buna ziua! Un membru al familiei a fost pozitiv, a stat 14 zile in carantina acasa, la iesire i s-a cerut test negativ pentru intoarcerea la munca, dar la ... (vezi toată discuția)
Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)