avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Am achizitionat 1 hectar teren intravilan, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Am achizitionat 1 hectar teren intravilan, din care, ...

Buna ziua,
Am achizitionat 1 hectar teren intravilan, din care, o parte are categoria de folosinta "teren curs constructii",cealalta ,"teren arabil".
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa actualizez categoria de folosinta in "teren arabil",daca legal se poate,fiindca cei de la Primarie ,vorbesc de o adeverinta data in baza unei declaratii pe proprie raspundere,dar nimeni nu stie cine o elibereaza ,adica se paseaza de la o persoana la alta,sau de la un birou la altul.Mentionez ,terenul a fost cumparat de la un SRL care a avut constructii,care acum nu mai exista ,iar extrasul de carte funciara la zi nu prezinta constructii,doar categorii diferite de folosinta.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Categorie de folosinta teren ciostudio ciostudio In anul 2008 am cumparat un teren intravilan (jumatatea din curtea vanzatorului, fara nici o constructie amplasata pe suprafata respectiva) in com Puchenii ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - mutare teren din extravilan in intravilan Leordeanu Leordeanu Detin c.f. cu teren in extravilan. In urma actualizarii P.UG. -ULUI terenul rezulta in intravilan . Trebuie sa solicit eu la cadastru aceasta modificare in ... (vezi toată discuția)
Tva la terenurile intravilan arabile in comparatie cu terenurile intravilan construibile cnet cnet In codul fiscal art. 141 alin 2 litera f scrie: \\\\"Prin exceptie, scutirea (de TVA) nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii ... (vezi toată discuția)