avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor de inteles ...

Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor de inteles a textului: "
Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396, alin. 2 C. pr. civ."

Inteleg ca termenele de pronuntare se pot amana dar nu mai mult de 15 zile. Dar totusi ce se intampla la urmatorul termen? Este mecesara prezenta fizica la tribunal? Se trimite doar in scris nu si in sedinta publica? Mijlocirea grefei instantei? Sunt notiuni prea tehnice si nu le inteleg...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:31, 8 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nevoie sa va prezentati ,procesul s a incheiat,pronuntarea se face in camera de consiliu,solutia apare pe portalul instantelor, hotararea motivata se comunica la domiciliul dvs prin posta in termrn de cateva luni de la pronuntare.Termenul pt exercitarea caii de atac curge de la comunicsrea catre dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd Ce inseamna \'\'pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei\'\'? (vezi toată discuția)
Contencios, geo-vem geo-vem Am avut o cerere in justitie pe noul cod de proc. civila in incheiere se spune, \\" prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei ... (vezi toată discuția)