avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pret online gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pret online gresit

Buna seara. Am facut o comanda online cu plata ramburs. Am fost sunata pentru confirmarea comenzii,am primit și pe e-mail datele comenzii. Ulterior aceeasi domnisoara m-a sunat sa îmi spună ca preturile de pe site sunt greșite si nu onorează comanda decat daca plătesc suma transmisa de ea. Produsul comandat de mine era pe site 1100 de lei si acum imi cere 1350 de lei. Am e-mailul primit cu prețul inițial,ce pot face in situatia asta? Nu este vorba de un preț derizoriu, nu am avut de unde sa știu ca prețul este greșit fiind un site cu produse second hand. De altfel 0e site-ul lor nu este nicio rubrica "termeni și conditii" unde explica politica folosita în astfel de situații. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Wanna2211 , utilizator 10:31, 10 Decembrie 2021
II puteti comunica ca o sa va adresati ANPC daca nu primiti produsul in termenii agreati initial.
Mulțumesc pentru răspuns. Le-am dat un e-mail în încercarea de a rezolva amiabil si in acelasi timp de a avea o dovada scrisa ca au confirmat comanda si in caz de refuz ma voi adresa către ANPC cu toate dovezile. Multumesc.

Ionut.ion a scris:

II puteti comunica ca o sa va adresati ANPC daca nu primiti produsul in termenii agreati initial.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)
Depășirea termenului de livrare a unei comenzi online sictinaa sictinaa Buna ziua! Am o nelămurire in legătura cu o comanda online (făcută de iubitul meu pe numele lui) pentru un colțar extensibil de pe site-ul acaju.ro. ... (vezi toată discuția)