trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 nico_n	                   

Buna ziua,
Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea ... (vezi toată discuția)
	                    nico_n	                   

Buna ziua,
Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea ... (vezi toată discuția)

Cecilia Popa	                   

Dragi colegi, cu scuzele de rigoare ca nu sunt maestra in \\\\"executare\\\\", va rog respectuos sa-mi spuneti:
1.  exista vreo modalitate de a contesta ... (vezi toată discuția)
	                    Cecilia Popa	                   

Dragi colegi, cu scuzele de rigoare ca nu sunt maestra in \\\\"executare\\\\", va rog respectuos sa-mi spuneti:
1.  exista vreo modalitate de a contesta ... (vezi toată discuția)

danichirila	                   

Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu ... (vezi toată discuția)
	                    danichirila	                   

Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu ... (vezi toată discuția)