Mihaiela Dragomir  
	    	Avocat

Mihaiela Dragomir  
	    	Avocat	    

danichirila 
	    	Utilizator

danichirila 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Elena Anghelescu	                   

Ce sanse sunt de admitere a unei contestatii la executare motivata pe faptul ca adjudecatarul a fost interpus al debitorului-girant? E vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
	                    Elena Anghelescu	                   

Ce sanse sunt de admitere a unei contestatii la executare motivata pe faptul ca adjudecatarul a fost interpus al debitorului-girant? E vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)

yamada	                   

Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
	                    yamada	                   

Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)

ContSters244210	                   

dupa adjudecare dar pana la depunerea pretului de catre adjudecatar, [b]debitorul[/b] mai poate plati creanta?:(
care-i textul care-i interzice? (vezi toată discuția)
	                    ContSters244210	                   

dupa adjudecare dar pana la depunerea pretului de catre adjudecatar, [b]debitorul[/b] mai poate plati creanta?:(
care-i textul care-i interzice? (vezi toată discuția)