avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost operat de cancer maxio faciala nu am parte ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost operat de cancer maxio faciala nu am parte stânga maxilar ...

Am fost operat de cancer maxio faciala nu am parte stânga maxilar dreapta 3 masele sus vorbesc rău am cardiopatie ischemica am făcut 32 ședințe de radioterapia și 5 chiniotrapie mi sa respins în Baia Mare cererea de handicap momentan sunt foaie de boala e posibil și ce sa fac Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap jimonalisa jimonalisa in anul 1994 tatal meu a fost internat la sectia de neurologie in urma a 3 episoade de atacuri ischemice cerebrale tranzitorii si reversibile , repetitive , ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap bolnav cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna seara. mama este bolnava de cancer mamar. a facut si chimioterapie si radioterapie si operata. as dori sa stiu daca are drept la o pensie de boala sau ... (vezi toată discuția)
Pensie de insotitor tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Ca sa fiu sigura ca nu omit vreun diagnostic, va scriu rezultatul cu care s a externat tatal meu: AVC Ischemic pontin stanga,HTA,ICC CLS II ... (vezi toată discuția)