avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

se poate inmatricula masina fara plata taxei de poluare??
Cel mai recent răspuns: ContSters92635 , utilizator 12:16, 8 Martie 2010
Da , se poate inmatricula masina fara plata taxei de poluare .
si cine poate sa ma ajute cu mai multe informatii?
sau sa-mi ofere un avocat din jud alba!
multumesc
Daca doriti un avocat care sa va sustina cauza , aveti la dispozitie catalogul consultantilor de pe acest forum , si puteti contacta un avocat din judetul dumneavoastra . www.avocatnet.ro/content/con...
Da există posibilitatea înmatriculării fără plata taxei pe poluare, dacă mă contactați la tel. 0740028422 vă pot da informații.
Puteti intenta 2 actiuni :
1. se da in judecata institutia prefectului ,obiectul actiunii fiind obligarea acesteia la inmatricularea masinii fara plata taxei. ?(or mai fi un proces pentru obligarea la prejungirea nr provizorii,depinde de durata primei actiuni.)
2. daca nu se reuseste acest lucru(o marja de risc exista),se plateste taxa ,se inmatriculeaza si apoi se da in judecata adm. financiara. pentru restituirea taxei platite.

Sanse de 99% !!!

ma puteti contacta pentru detalii

Av. Wilhelm Emanuel Dunca
0721236932

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto mistioo mistioo cum pot sa imi inscriu masina fara sa mai platesc taxa de poluare?:((:(( (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010 Pop Ana Maria Pop Ana Maria In legatura cu taxa de inmatriculare...unchiul meu are o masina inmatriculata in Spania si vrea sa o doneze unei fundati in Romania. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ksk2net ksk2net am auzit k pot recupera taxa auto,cu ajutorul unui avocat,pot da statul in judecata taxa fiind ilegala?????=D> (vezi toată discuția)