avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua,
Timp de 5 ani am lucrat ptr o societate unde am inchis contractul de munca in data de 5.12.2021. Tot in data de 5.12.2021, m-am reangajat la o alta societate si m-au anuntat ca pe data de 13.12.2021 mi se desfiinteaza postul si mi se inchide contractul de munca. In astfel de caz pot beneficia de somaj, avand in vedere ca nu am intreruperi?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:28, 10 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de somaj, in acest caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp beneficiez de somaj? ncsimona ncsimona Am lucrat 10 luni la o societate, dupa m-am angajat la o alta societate timp de 2 ani si 2 luni cand mi-a expirat contractul. Acum am o intrerupere de 10 zile. ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului cr3eatza cr3eatza Buna ziua, Va rog mult dati`mi si mie un raspuns sigur...In prezent sunt in crestere copil pana pe data de 11 aprilie... de asemeni acum sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Sirbu Liana Sirbu Liana Buna ziua! Daca am lucrat 11 ani la o firma si mi-am dat demisia,iar dupa doua saptamani m-am reangajat la o alta firma si mi se desfiinteaza postul de lucru ... (vezi toată discuția)