Buna ziua.am o problema foarte grava.baiatul meu a fost prins in flagrant in timp ce vindea 100 de cristale si 50 de pastile extazy .scuze daca am scris gresit,nu ma pricep.are 20 de ani si este student.are vreo sansa sa scape fara inchisoare cu executare? Acum este retinut 24 de ore si probabil se va prelungi.ca orice parinte sunt cam terminat de aceasta situatie.nu a mai avut probleme cu legea in trecut.ce sa fac???cum sa aleg un avocat care sa faca ce promite??accept orice sfat.va multumesc
Niciun avocat nu va poate promite ceva, oricine poate incerca in a face ceva dar tinand cont de gravitatea situatiei, cel mai probabil se va prelungi perioada de arestare preventiva. Conteaza bine inteles si alte aspecte precum, de cand se ocupa cu asa ceva, cate alte persoane sunt implicate daca va colabora sau nu cu autoritatile pentru a depista si alte persoane care se ocupa cu astfel de lucruri si asa mai departe. Doar un avocat specializat pe penal va poate comunica toate aceste aspecte cu exactitate insa va recomand cat mai urgent posibil sa angajati un astfel de avocat pentru siguranta dv. si a fiului dv.
De stat in arestul preventiv nu va scapa, indiferent de ce va promit avocatii.
In contiunuare depinde de mai multi factori: daca are cazier, daca era constituit un grup organizat, daca va colabora cu organele de cercetare penala etc, etc....
Da, sunt multi factori la.mijloc.
De arestul preventiv nu va scăpa fiind prins în flagrant delict.
Trebuie totul organizat inca de acum pentru a se putea ajunge la o pedeapsă cu suspendare dar depinde foarte mult de încadrarea juridica a faptelor din dosar.
Este necesar sa angajați avocat care sa aiba timp.de caz intrucat va fi mult de.lucru și deja trebuie gandita situatia foarte exact și pregătite demersuri juridice concrete.
Primul caz în astfel de cazuri o constituie studierea dosarului de avocat, operațiune juridica care generează niște costuri.
Nu se poate discuta la modul general asa cum se crede de cei neinițiați în drept și se discuta în folclor.