avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de telemunca - calcul indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de telemunca - calcul indemnizatie concediu creștere copil

Buna ziua,

Indemnizatia de telemunca (maxim 400 lei / luna) se in considerare la calculul indemnizației de creștere copil?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 11 Decembrie 2021
Buna ziua
Se iau in calcul veniturile din salarii si cele asimilate salariilor.
Sumele acordate pentru telemunca reprezinta un ajutor in bani acordat salariatilor in vederea acoperirii chelt cu energia, apa, abonament internet, etc. Nu cred ca se iau in calcul la stabilirea cuantumului indemnizatiei de CCC.
Veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) din OUG 111/2020 care se iau în calcul
sunt cele definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil zeratulman zeratulman Buna ziua, In anul fiscal 2019 am realizat venituri din cedarea bunurilor in scop turistic (o casuta de 5 camere) pe persoana fizica. In 2020 am depus ... (vezi toată discuția)
Se iau in calcul veniturile din indemnizatiile de alegeri (se ... Elenadp Elenadp Se i-au in calcul veniturile din indemnizatiile de alegeri (se impoziteaza cu 10%), la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil Ionela Luminita Ionela Luminita Buna ziua, Va deranjez și eu cu o întrebare referitoare la calculul indemnizației pentru creșterea copilului: eu sunt la master la zi, sunt angajata si ... (vezi toată discuția)