avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum ceva timp am făcut sex cu o fata de 15 ani, eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum ceva timp am făcut sex cu o fata de 15 ani, eu având 19. ...

Acum ceva timp am făcut sex cu o fata de 15 ani, eu având 19. Totul a fost cu voința ei. Între timp ne-am certat iar acum mă amenința că mă denunță pentru acest lucru. Pot pății ceva daca a trecut o perioada de atunci și totul a fost pentru că și ea a vrut asta atunci? Precizez că la momentul ăla nu era virgina și mai întreținuse și înainte relații sexuale.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:16, 15 Decembrie 2021
Se considera ca actual sexual cu un minor este fapta penala chiar si consimtit. (neconsimtit este viol). Totusi, daca se va formula o plangere va trebui probata acuzatia.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
~ Conținut șters la cerere ~
Inainte varsta minima pentru consimtamant era 15 ani, dar a fost relativ recent ridicata la 16 ani. Asa ca... depinde in ce an s-a petrecut fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de viol/sechestrare NicuPNI NicuPNI Buna ziua, Am un prieten care e acuzat de o fata ca o profitat de ea. El a luat o fata cu masina de buna voie si crezand ca vrea sa intretina relatii ... (vezi toată discuția)
Fata mea de 15 ani a intretinut relatii sexuale cu un individ ... serban34728 serban34728 Fata mea de 15 ani a intretinut relatii sexuale cu un individ de 35. Este legal,ce pot face in acest caz ? Salut, dupa cum spune titlul, am aflat ulterior ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat iml (medico-legal) alexandru171 alexandru171 Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va ... (vezi toată discuția)