avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua as dorii sa stiu daca pot face un imprumut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua as dorii sa stiu daca pot face un imprumut in banca ...

Buna ziua as dorii sa stiu daca pot face un imprumut in banca daca am o pensie de handicap de 375 lei si o pensie de invaliditate de 1047 ?Si ce ar trebui sa fac ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Munteanu MN , utilizator 14:38, 14 Decembrie 2021
Buna ziua,
Banca va poate spune asta.
Contactati una/mai multe si vedeti ce va spun..
Aveti grija la contractul semnat, la clauzele din el, daca apelati la un IFN
Am inteles va multumesc frumos !!!
Vedeti si link-ul de mai jos
www.avocatnet.ro/articol_537...

Poate va ajuta si altcineva cu alte informatii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de la ifn cu dobândă 140%: 5.000 de lei împrumutați pentru 60 de luni, rată de 633 lei/lună. e legal să fie practicată astfel de dobândă? Andreii08 Andreii08 Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de ... (vezi toată discuția)
Executare, procedura soranais soranais Bunaziua, am un credit bancar de 5 ani,nu am avut nicio restanta pana cand din motive de sanatate a trebuit sa ma retrag din campul muncii(pensie de ... (vezi toată discuția)
As putea accesa un împrumut de 1500 euro cu termen de rambursare în 3 luni? Darie adrian Darie adrian Cu condiția sa trimit pe fiecare luna o suma pe care mi o impuneți dumneavoastra? (vezi toată discuția)