avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Angajare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Angajare

Bună ziua.

Am terminat facultatea de drept in 2010, din păcate nu am lucrat in domeniu dar imi doresc acest lucru., m-ar interesa un post de consilier juridic debutant sau de secretara /operator calculator la un cabinet de avocatura sau birou notarial. Sunt convinsa ca, datorita faptului ca nu am practicat, am multe de învățat, dar dacă primesc sansa aceasta, va asigur ca imi voi îndeplini atribuțiile cu conștiinciozitate. O zi buna
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:30, 19 Ianuarie 2022
Buna ziua, Nu numai ca ati avea multe de invatat, dar ar trebui si sa stea sa va invete cineva, pentru ca intre timp s-a schimbat legislatia consistent, si mai mult, un job de paralegal este platit mai prost decat un job sa spunem la curatenie. Eu va sfatuiesc sa va apucati de invatat si sa dati examen pentru o profesie juridica serioasa, oricare ar fi ea. Spre exemplu politia si serviciul de probatiune au facut angajari si vor mai face. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)
Ce optiuni am ca absolvent al unei facultati de drept? Anamaria MS Anamaria MS Buna ziua, Am terminat facultatea de drept ,promotia de anul acesta.Acum sunt masterand la dreptul afacerilor la Academia de Politie.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Ce presupune sa fii consilier juridic? anca_f anca_f anul trecut am terminat facultatea de drept si nu stiu incotro sa ma indrept......vreau sa dau la barou in toamna dar pana atunci trebuie sa imi caut un ... (vezi toată discuția)