Florin Lucian Manolescu 
	    	Consultant managementul calitatii

Florin Lucian Manolescu 
	    	Consultant managementul calitatii	    

~ final discuție ~
 Flaviu12	                   

Ma numesc Flaviu. 
Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)
	                    Flaviu12	                   

Ma numesc Flaviu. 
Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)

stefan82	                   

Buna ziua! Mi-am luat teapa pe un site de vanzari , unde am cumparat un telefon nokia e71 , am vorbit cu respectivul vanzator si mi-a zis ca telefonul e ... (vezi toată discuția)
	                    stefan82	                   

Buna ziua! Mi-am luat teapa pe un site de vanzari , unde am cumparat un telefon nokia e71 , am vorbit cu respectivul vanzator si mi-a zis ca telefonul e ... (vezi toată discuția)

djdiablo1234	                   

Numele meu este Vacaru Robert. Sunt din Targu Mures.
Saptamana trecuta am cautat pe site-ul tocmai.ro telefon Iphone 5. Am gasit in judetul Bacau un anunt cu ... (vezi toată discuția)
	                    djdiablo1234	                   

Numele meu este Vacaru Robert. Sunt din Targu Mures.
Saptamana trecuta am cautat pe site-ul tocmai.ro telefon Iphone 5. Am gasit in judetul Bacau un anunt cu ... (vezi toată discuția)