avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... O societate care vrea sa intermedieze si sa trimita ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

O societate care vrea sa intermedieze si sa trimita persoane ...

O societate care vrea sa intermedieze si sa trimita persoane la munca in strainatate, sa aiba direct contract de munca cu societatea straina, de ce autorizatii are nevoie???
Cel mai recent răspuns: Andronache Silvia , Avocat 19:17, 20 Decembrie 2021
Este bine sa va documentati temeinic, sau sau solicitati un sfat de la un avocat , inainte de a face aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-agentie plasare forta de munca,studenta in anul 3. Andees Andees Buna ziua! Urmeaza sa imi deschid un SRL si as vrea sa aiba profil de prestare servicii-plasare forta de munca. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu firma din ue george2008 george2008 Buna ziua, Am primit un contract de munca din partea unei firme care nu este inca inmatriculata in Romania. Firma are sediul intr-un stat membru al UE. ... (vezi toată discuția)
Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)