Am un teren in vecinatatea unei societati miniere.Societatea respectiva foloseste terenul meu,in sensul ca un drum al lor se afla exact pe terenul meu.Intrebarea mea este daca pot sa-mi ingradesc proprietatea gardul fiind exact pe drumul respectiv.Indiferent de raspuns va rog frumos sa-mi ziceti si ce legi fac referire la acest aspect.Mentionez ca am titlu si cadastru.
buna ziua!
puteti merge la primarie sa scoateti duplicate ale certificatelor de deces.
nu au legatura una cu alta.
daca va intelegeti dvs mostenitorii mergeti direct la notariat, daca nu la instanta.
notarul nu o sa va poata inregistra dosarul daca nu prezentati certificatele de deces in original sau copie legalizata.
In ceea ce priveste ingradirea proprietatii private...trebuie obtinut un extras de carte funciara pentru a vedea daca nu cumva imobilul este grevat de un drept de servitute in favoarea acelei societati miniere. Daca extrasul de carte funciara este "curat", mergeti cu actele dvs. direct la primaria localitatii si solicitati certificat de urbanism si autorizatie de construire pentru imprejmuire, in baza legii 50/1991 si ridicati-va gardul linistit.
Succesiune
oana11
buna ziua am si eu o intrebare. strabunicul meu a decedat in urma cu multi ani si bunicul nu a facut actele de succesiune.bunicul nu mai are frati,bunica mea ... (vezi toată discuția)