avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! In cat timp se poate lua ziua libera pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! In cat timp se poate lua ziua libera pentru vaccinare??

Buna ziua!
In cat timp se poate lua ziua pentru vaccinare??
Cel mai recent răspuns: ValeriuC1 , utilizator 17:02, 23 Decembrie 2021
Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 vor avea câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză. De asemenea Legea nr. 221/2021 nu prevede ca ziua liberă trebuie acordată fix în ziua în care are loc vaccinarea, ci poate fi acordată și ulterior: „pentru a nu afecta semnificativ activitatea angajatorului, angajații au obligația de a informa angajatorul cu privire la opțiunile de programare a zilelor libere pe care urmează să le solicite” în baza acestei legi, în vederea asigurării în condiții optime a funcționării activității acestuia”. sursa: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
ValeriuC1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, daca mi-am facut a treia doza de vaccin in data de ... Rosoim Rosoim Buna seara, daca mi-am facut a treia doza de vaccin in data de 02.11.2021, imi pot lua ziua de concediu in luna noiembrie cand am nevoie , sau trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Zi libera vaccinare Roger25 Roger25 Salutare, M-am vaccinat anti-COVID cu doza 3 in data de 20.01, si as dori sa stiu daca aceasta zi trebuie luata obligatoriu in ziua vaccinarii, sau poate ... (vezi toată discuția)
in legatura cu legea nr. 221/2021 DannyBan DannyBan Buna ziua! In legatura cu legea nr. 221/2021. Am fost anuntati de angajator ca: “Actul normativ prevede ca pentru a nu afecta semnificativ ... (vezi toată discuția)