buna ziua..
am primit o scrisoare de instiintare de la o societate de recuperari ca as mai avea ceva de plata la un dosar deschis de acestia in 2017 , pentru o recuperarea unei sume reclamate de o banca.
Mentionez ca in 2017 am platit executorul angajat de aceasta societate de recuperari , cu suma pe care mi-a transmise-se intr-un plan de plate in rate si atat....altceva nu am mai platit. Am chitanta de plata integrala a onorariului cerut de executor.
Intrebarea mea este, ce as mai putea face acum ca sa evit plata sumelor destul de mari , raportat la pensia mea si asa neindestulatoare ?
mentionez ca ultima legatura ( discutii , acte, e-mailuri) cu executorul judecatoresc angajat de kredyt incaso am avut-o in nov. 2017 , cu Credyt Incaso ...prin sept 2017 , iar cu creditorul (banca care mi-a dat creditul) , tot in nov. 2017. Nimic altceva nu s-a mai intamplat intre timp, , nici discutii, nici e-mailuri si nici acte schimbate reciproc, cu nici unul din cei trei mentionati mai sus , pana in dec. 2021 , cand am primit acea scrisoare de la Credyt Incaso, de care pomeneam in primul mesaj.
Intrebarea mea este ,....in acest pot fi executat silit , doar pe baza dosarului din 2017 intocmit de executorul de atunci , sau este necesara o alta actiune din partea lor ?
va multumesc...
Va multumesc...
Si daca exista dosar de executare , poti fi executat silit si dupa 30 de ani ?...nu exista si in acest caz un termen pentru actiune , dupa care sa intervina prescriptia ??