avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuielile cursului pentru a obtine certificatul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuielile cursului pentru a obtine certificatul de calificare ...

Cheltuielile cursului pentru a obtine certificatul de calificare profesională reprezintă actul care dovedește calificarea profesională a persoanelor fizice pentru a fi administratori de bloc, se poate deconta asociatia de proprietari ?
Cel mai recent răspuns: anatiti , utilizator 10:01, 17 Ianuarie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
(4) În cazul în care adunarea generală a asociaţiei de proprietari
decide în acest sens, şi cu acordul preşedintelui în funcţie, asociaţia de
proprietari poate finanţa participarea preşedintelui la cursuri de
perfecţionare acreditate conform legii, referitoare la constituirea,
organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.
Parca administratorul nu este presedinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. imi spuneti, va rog, daca un presedinte al unei asociatii ... puimicc puimicc Buna ziua. Imi spuneti, va rog, daca un presedinte al unei asociatii de proprietari cu sub 10 apartamente este si administrator (legea 196/2018 ii permite ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației de locatari are dreptul la remunerare?poate ... Cuc Maria Cuc Maria Președintele Asociației de locatari are dreptul la remunerare?Poate face pe administratorul(care știu că trebuie să facă niște cursuri)? (vezi toată discuția)