avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca inainte de casatorie am avut o firma (SRL) in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca inainte de casatorie am avut o firma (SRL) in care ulterior ...

Daca inainte de casatorie am avut o firma (SRL) in care ulterior am primit-o ca actionar pe sotie mea (40%) iar dupa cativa ani (fortat de imprejurari) a ramas ea actionar unic si administrator (situatie in care ma aflam si eu imediat dupa casatorie) aceasta este considerata bun comun, cum se procedeaza la partaj ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:39, 27 Decembrie 2021
Adica, cu alte cuvinte, i-ati trecut firma pe nume si apoi divortati? NU cred ca mai aveti ce sa mai partajati acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort urmat de partaj. se partajeaza societatea comerciala infiintata inainte de casatorie? nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in urma unui divort, se procedeaza la partaj. Inainte de incheierea casatoriei, sotia isi infiinteaza o socitate - ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri obtinute in timpul divortului andreiul andreiul sunt din pitesti si am intentat acum 2 luni o actiune de divort, dupa 5 ani de casnicie. neavand unde sa locuiesc acum, doresc sa achizitionez un imobil, ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti sensiblues sensiblues Sotia mea a infiintat o firma in care ea era asociat unic, in timp ce eram casatoriti. Anul trecut a vandut firma. Eu am intentat recent actiune de divort. Nu ... (vezi toată discuția)