avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare pentru luarea în spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare pentru luarea în spatiu

Bună seara , ce acte sunt necesare pentru a lua pe cineva în spațiu și unde trebuie sa merg, mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2021
Robert919, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:22, 27 Decembrie 2021
Pentru a lua pe cineva în spațiu trebuie să mergeți la Serviciul de Evidență a Persoanelor pe a cărui rază se află imobilul unde se va stabili domiciliul . Dvs. , ca proprietar, trebuie să va prezentați cu actul de identitate și documentele cu care faceți dovada proprietății asupra imobilului; persoana care iși stabilește domiciliul cu celelalte acte necesare ( cerere, acte de stare civilă, taxa, etc.) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa imi fac cartea de identitate CrissLA CrissLA In luna decembrie a decedat tatal meu,din motive financiare nu am putut face impreuna cu familia succesiunea la imobil.Acum eu am o problema:IMI ... (vezi toată discuția)
Facerea unui nou buletin ,acte Emma Ela Emma Ela Buna ziua!MI-am pierdut buletinul si as vea sa imi fac unul nou.Unde trebuie sa merge prima data si ce acte sunt necesare. 1.Ce document este documentul cu ... (vezi toată discuția)
Expirare ci cateldestept cateldestept Daca fiului meu de 24 ani i-a expirat cartea de identitate si eu nu mai doresc sa-l primesc in spatiu, pot sa-l evacuez? Apartamentul este al meu, mama lui, ... (vezi toată discuția)