Bună ziua
Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive.
După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in noiembrie 2021 s-a dat sentința definitiva în favoarea mea, soluție în care obliga banca sa-mi restituie o diferență din banii achitați deja plus contravaloarea parțială a taxelor de judecată.
Pana în acest moment nu am primit niciun semn de la banca.
Va rog sa-mi spuneti daca exista un termen limita pana la care sa mi se restituie banii și care ar fi următorul pas, având în vedere ca banca nu da nici semn.
Din ce am înțeles, va trebui să execut silit banca, însă în acest caz va trebui să apelez la un executor judecătoresc, care, ma gândesc, îmi va cere o taxa. Se poate recupera aceasta taxa de la banca?
In momentul in care ați început procesul cu banca în ipoteza băncii Dvs mai aveați ceva de plata? Vazandu-se în proces și știind că nu vor câștiga procesul au cesionat creanță ce le figura în baza lor către Kruk. Iar pe aia nu interesează că de fapt Dvs ați câștigat procesul împotriva băncii., Întrucât creanță au preluat (probabil) înainte să închideți contractul. Va mai trebui sa vă înarmați cu multă răbdare ptr că va vor agasi mult și des.