avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Drepturile salariale stabilite prin hotarari ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Drepturile salariale stabilite prin hotarari judecatoresti ...

Buna ziua
Drepturile salariale stabilite prin hotarari judecatoresti pt personal din institutiile publice, se actualizeaza cu indicele preurilor de consum indicat de INS. Daca salariatul prin cererea de chemare in judecata solicita si dobanda legala, cum se calculeaza ? si actualizare si dobanda? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: fun_fun , utilizator 19:43, 29 Decembrie 2021
De calculat le calculeaza expertul contabil, cf hotararii definitiva a judecatorului.
Dc s-au admis ambele, ambele se datoreaza, alaturi de principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- de la ce data trebuie sa se calculeze si sa se plateasca ? ... oanaportar oanaportar - de la ce data trebuie sa se calculeze si sa se plateasca ? Buna dimineata ! Va rugam din suflet sa ne ajutati cu un raspuns la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Interpretarea articol din lege Ilinca1958 Ilinca1958 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma lamuriti in ceea ce priveste modul de interpretare a urmatorului articol din OUG 83/20014 [i][b]Art. 34. - (1) Plata ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)