avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Unde se gaseste arhiva TCIND Brasov, sectia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Unde se gaseste arhiva TCIND Brasov, sectia mecanizare, ...

Buna ziua. Unde se gaseste arhiva TCIND Brasov, sectia mecanizare, str. POIENILOR 2A? Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 25 Iulie 2023
Detalii
[ link extern ]
Cum as putea recupera vechimea de munca ani 84 85 și diploma de calificare zidar categoria 1 baza va rog să-mi trimiteți și un nr de telefon va mulțumesc
Unde ati lucrat in acea perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! aveti cumva idee pentru firmele lubrifin brasov si ... Andra MC. Andra MC. Buna ziua! Aveti cumva idee pentru firmele Lubrifin Brasov si Meco SA cine sunt actualii arhivatori si de unde se pot obtine adeverinte privind grupa de ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)