avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Daca puteti sa mă ajutati cu adresa unde ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Daca puteti sa mă ajutati cu adresa unde se afla arhiva ...

Buna ziua. Daca puteti sa mi ajutati cu adresa unde se afla archiva fostei Ifet Targu Secuiesc. Trebuie pt. adeverinte justificare vechime.
Cel mai recent răspuns: ernest44 , utilizator 20:02, 7 Ianuarie 2022
Cautati detalii la Arhivele Nationale - Serviciul Judetean Brasov despre Vestrel Brasov Regia Autonoma .... Întreprinderea forestieră de exploatare şi transport Tîrgu Secuiesc a trecut in componenta acesteia
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva intreprinderii forestiere de exploatare si transport prahova? Ioan Domsa Ioan Domsa Buna ziua! As dori si eu, daca se poate, sa stiu unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de Exploatare si Transport Prahova, pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)